Насичена смаком і ароматом кава в малому об’ємі.
Подвійна порція еспресо. Дві порції еспресо в одній чашці.
Один з варіантів приготування американо. Відмінністю є змінена послідовність додавання інгредієнтів: спочатку додається 100 мл. води t ~ 85 C, а потім подвійна порція еспресо. Такий метод дозволяє зберегти насиченість смаку кави та уникнути надлишково гіркого смаку.
Синергія двох продуктів, еспресо і молока, що утворюють не просто суміш обох, а третій, новий продукт. Ідеально збалансований солодкуватий смак молока і кави.
Готується на основі допіо та молока. Баланс смаку, цього напою зміщений в сторону кави, тому порівняно з капучино буде відчуватись як більш насичений кавою.
Готується на основі еспресо та молока, має більшу кількість молока відносно капучино. Тому баланс смаку зміщений в сторону молока.
Дві порції капучино в одній чашці. Готується на основі допіо і молока. Смак буде мати такий самий, як класичний капучино.
Готується на основі еспресо та фрешу апельсина. Смак яскраво цитрусовий, карамельний.
Чистий смак японського церемоніального чаю матча, не затьмарений молоком чи фрешем.
Поєднання церемоніальної матчі та емульгованого молока. Використання матчі класу “церемоніальна” забезпечує приємний смак з відтінками горіха, насіння гарбуза, квітів.
Та сама матча, лиш з апельсиновим фрешем, солодкава та цитрусова.
Освіжає та бадьорить - те, що потрібно в спекотний день.
Тонізуюче поєднання тоніку “Шепіт” та матчі, бадьорить квітково-ботанікальним смаком.
Крафтовий натуральний чай, зроблений з ягід малини та смородини з додаванням грейпфрута і кардамону. Максимально ягідний і зігріваючий чай.
Той самий чай з бергамотом. Як його можна зробити кращим? Додати ефірне масло бергамоту та сушені шматочки самого бергамоту.
Класичний зелений чай, з легким ароматом та присмаком квіток жасмину.
Легкий, ароматний та супер корисний зелений чай, листя якого обваляні у висушеному та перетертому корені женьшеня.
Тонік серед наших чаїв. Кисло-солодкий та максимально квітковий. В головних ролях лимон, родіола рожева, ехінацея, лофант, звіробій, мате, розмарин, конвалія. Добре бадьорить та тонізує.
Ароматний, свіжий та духмяний. М’ята, липа, лаванда, меліса та чебрець - ці головні герої чаю мають заспокійливий та розслабляючий ефект. Подаємо з медом.
Гречаний чай не містить кофеїну. Має заспокійливий ефект, знімає нервову, емоційну і м'язову напругу. В ароматі та смаку відчувається домашня випічка, печиво, вершкові відтінки і мед.
Готуємо на одному з варіантів зерна під фільтр. Чорна кава, приготована без участі еспресо машини, крапельним методом. Має насичений смак, але порівняно з еспресо, менш концентрований. Це дає можливість детально відчути весь спектр смаків кави. Гарна альтернатива американо, адже на відміну від американо, фільтр кава не розбавляється додатково водою.
Девайс родом з Америки, для приготування кави ручним методом під тиском. Кава виходить супер яскравою та насиченою з дуже щільним тілом.
Японський девайс на базі відомої всім воронки V60, відмінністю є збільшена кількість ребер та більш відкритий кут нахилу стінок воронки. В смаку це проявляється більшою насиченістю всіх смаків порівняно з класичним V60.
Японський девайс на базі відомої всім воронки V60, відмінністю є збільшена кількість ребер та більш відкритий кут нахилу стінок воронки. В смаку це проявляється більшою насиченістю всіх смаків порівняно з класичним V60.
Перший девайс для приготування кави, розроблений та виготовлений в Україні. Отвори в стінках воронки дозволяють каві більше контактувати з повітрям. Порівняно з класичним V60 в смаку буде яскравіше відчуватись солодкість та кислотність кави.
Перший девайс для приготування кави, розроблений та виготовлений в Україні. Отвори в стінках воронки дозволяють каві більше контактувати з повітрям. Порівняно з класичним V60 в смаку буде яскравіше відчуватись солодкість та кислотність кави.
Еспресо, лід та молоко. Хтось скаже: “Це ж Айс-лате!”, і буде мати рацію. Ми скажемо: “Холодне капучино”, і також будемо мати рацію) Напій двошаровий, нижній складається зі змішаного молока і кави, а верхній - це аероване молоко. Завдяки цьому напій не втрачає свій кавовий смак.
Еспресо, лід та тонік. Вже став класикою серед холодних кавових напоїв. Все, чого ми хотіли при приготуванні цього напою, - це підкреслити смак кави, а не замаскувати його. І в цьому нам дуже допоміг тонік
Еспресо, лід та апельсиновий фреш. Освіжаюче поєднання цитруса та кави.
Натуральні какао боби, перетерті в порошок, готуємо з молоком. Какао несолодке, тому по бажанню додаємо цукровий сироп.
Свіжий, кисло-солодкий і дуже-е-е прохолодний! Так-так, це все про наш лимонад "Персик-Чебрець". Саме те, що потрібно у цю спеку :) P.S. цей лимонад - сезонний. то ж не марнуй дарма час і бігом у Трайб😜
Робимо на основі крафтового щербету. Щербетом ми називаємо суміш фрешів апельсина і лимона з цедрою та цукром. Супер свіжо, кисло-солодко та насичено.
Наш крафтовий кавовий сироп, зварений на основі колд брю, в поєднанні з грейпфрутовим фрешем. Збалансовано, кавово, карамельно.
Контактні дані
Робочий час